Bit'Avant

 

Bit’avant er et engros firma, som igennem mere end 20 år i branchen har udviklet sig til at være totalleverandør af accessories til modebutikker. I deres verden er kollektioner dynamiske. I hver sæson tages udgangspunkt i en grundkollektion. Moden skifter hele tiden. Derfor arbejder de kontinuerligt og målrettet med udvikling af deres kollektioner, så de hele tiden kan præsentere kunderne for accessories som lever op til tidens trends.

 

 

by BURIN

 

by BURIN er et helt ny accessories brand med stil og attitude! Forhandles kun i modetøjsforretninger.

 

 

 

Culture

 

Culture's kollektioner er designet med passion, nysgerrighed og evigt engagement. Fascination, nede-på-jorden luksus, autenticitet og fornyelse - det er de mantraer, der tjener som et fundament for mærket og essensen af ​​deres designs.

 

 

 

Fransa

 

Fransa er til den moderne voksne kvinde, som kan få dækket flere behov under samme mærke. Stilen er feminin og dekoreret stil til særlige lejligheder. En mode til kontor og fritid.

 

 

 

Karen by Simonsen

 

Det skandinaviske designer brand, Karen by Simonsen har på blot to år opnået international succes. Dette qua et stærkt tidløst design, smukke kreative klæder samt en god kvalitet. Karen by Simonsen design består af fine feminine linjer, rå herre detaljer samt skønne materialer, som giver et fuldendt bud på et moderigtigt design i særklasse. Alle kollektioner rummer masser af dagligdags tøj såvel som evening gowns. Priserne er overkommeligt og giver alle muligheden for at erobre sig et luksuriøst design.

 

 

 

Octopus

 

I dag, 10 år senere Octopus har udviklet sig til en massiv design- og forretningsmæssig succes og Octopus er et respekteret brand, velkendt af de fleste kvinder i Danmark. Kvinderne ser ud til at elske de farverige og rå produkter, og de ​​karakteristiske lædertasker der ses overalt på gaderne.

 

 

 

Pulz

 

PULZ Jeans har den rigtige pasform, den rigtige vask, de rigtige detaljer - de er det perfekte par jeans. Hvilket også er derfor at vi altid har dem på lager.

 

 

 

Saint-Tropez

 

Saint Tropez udvikler årligt 10 kollektioner med løbende levering og det tager blot 3 måneder fra skitse til at kollektionen er i butikkerne. Saint Tropez arbejder målrettet på at skabe styles, der afspejler de sidste nye modetrends. Saint Tropez henvender sig til den yngre kvinde, som elsker mode, men som stadig er prisbevidst.

 

 

 

Soulmate

 

Soulmate mærket handler om at få sine følelser opfyldt og mærke inspirationen blomstre. Lad Soulmate tøjet inspirere din feminine side imod uafhængighed og velbefindende. Soulmate har designet en kollektion til den modebevidste kvinde med det formål at udtrykke og udforske din personlige stil, casual med et feminint strejf, uden at gå på kompromis. Føl dig fri og lad din Soulmate garderobe understrege dig og din individualitet.

 

 

 

Tif & Tiffy

 

Accessories er en nem måde at skabe en moderne, alsidig garderobe. En dejlig strikket hue, en silkeblød tørklæde eller et par læderhandsker kan dresse et sæt tøj op eller ned, tage det fra trist til guddommeligt, eller ændre det fra mødelokale - professionelt til første-date sexet.

 

 

 

Uldahl

 

Uldahl er et lækkert mærke, som fokuserer på kvalitet, former og design. Uldahl laver varer til den modne kvinde, der gerne vil være moderne og stilfuld. I en uhldahl kollektion, kan du bl.a. finde bluser, toppe, kjoler og accessories. Uldahl laver skønne produkter til priser, hvor alle kan være med. Uldahl følger med tiden og på den måde holder de sig relevante og moderne. Uldahl laver spændende tøj, med sans for former og facon, der tiltaler kvinder i alle aldre. I hver eneste kollektion er der produkter med detaljer, smag og personlighed, derfor er der god grund til at købe produkter fra Uldahl.